Vi trenger lager/logistikkhjelp!

Volue ITAS flyttet fra Campus NMBU til nye lokaler i Vestby i fjor høst. Vi har har en kraftig økning i oppdrag de siste årene,  og trenger nå noen som kan hjelpe oss å ta unna.

Volue ITAS leverer produkter og spesialtilpassede feltbaserte målesystemer innen en rekke bransjer, mye har opphav fra vår bakgrunn i forskningen. Vi er mest kjent for å levere de offisielle værstasjonene til Meteorologisk institutt.

Vi ser etter noen som kan bidra i ca 50% stilling dagtid (f.eks mellom 10-14). Siden tidene er noe usikre og behovet noe varierende ser vi for oss en midlertidig ansettelse i minimum 6mnd fremover. Det er mulig det vil være et behov som vedvarer, enten fast eller periodevis innleie.

Vi ser etter deg som gjerne har erfaring med lagerarbeid fra tidligere og som kanskje kan trives med en redusert arbeidstid. Vi har ikke hatt en egen stilling på lager/logistikk tidligere så du vi absolutt få stor delaktighet i vareflyten hos oss. Varene inn til oss kan være enten til prosjekter, varesalg eller lager.

Arbeidsoppgavene vil være:
– Etablering av rutiner for varebehandling
– Mottak av varer med registrering i Visma Business
– Systematisering av lager
– Registrering av serienummer
– Generell orden på varer inn og ut
– Pakking og forsendelse

Oppstart så snart som mulig

Lønn etter avtale.

Spørsmål eller kortfattet søknad, ta kontakt med:
Marius Brenden
Tlf: 909 92 571
marius.brenden@volue.com